Schilderwerk

Schilderen is nu eenmaal vakwerk! EDK Onderhoudsbedrijf kijkt verder dan alleen een strakke eindlaag bij de oplevering. Wij denken graag met u mee en geven u natuurlijk advies op maat. Om goed schilderwerk te garanderen en u te verzekeren van optimale bescherming van het verfwerk, werken wij met kwalitatieve en duurzame materialen.

 

Particulier schilderwerk
Als woning eigenaar zal u niet dagelijks te maken hebben met het schilderen van een huis. Vaak wordt het binnen- en buiten schilderwerk gezien als een verfraaiing van de woning, maar wist u dat het tevens dient als noodzakelijk onderhoud? Door het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde van uw woning regelmatig te laten bijwerken door een professionele schilder, behoudt u de goede conditie van uw woning. Met EDK Onderhoudsbedrijf levert dit niet alleen een prachtig geschilderde woning op, maar het is tegelijkertijd een duurzame oplossing.

Zakelijk schilderwerk
Bent u vanuit zakelijk oogpunt op zoek naar een professionele schilder met verstand van zaken? Dan bent u bij
EDK Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres!

Wij hebben uitgebreide ervaring met grote en kleine (complexe) projecten voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen een gegrond advies, betrokkenheid tijdens het gehele traject een duurzaam resultaat en dat alles natuurlijk met een kosteneffectieve aanpak!

Meerjarenonderhoudsplan
In geval van meerjarenonderhoud wordt er in overleg met u een onderhoudsplan opgesteld. Zoals het woord al zegt, u kan kiezen voor een periode van meerdere jaren. Bijvoorbeeld 5, 10, 15 of 20 jaar. Op basis van de gekozen periode wordt vervolgens een onderhoudsschema opgesteld dat is afgestemd op uw situatie.

Door het opstellen van een onderhoudsplan zal het benodigde schilderwerk tijdig plaatsvinden. Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van optimaal onderhoud tegen de laagst mogelijke kosten.

Voordelen van een meerjarenonderhoudsplan:

  • het voorkomen van onnodige hogere kosten door achterstallig onderhoud;
  • direct inzicht in de onderhoudskosten op de korte en lange termijn;
  • altijd een perfect onderhouden pand.

​Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden van onderhoud op basis van een meerjarenonderhoudsplan te bespreken of een offerte aan te vragen.

Vraag een offerte aan!

2 + 9 =