Wandafwerking

EDK Onderhoudsbedrijf beheerst diverse methoden en technieken wat betreft de afwerking van wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand. Het afwerken van een wand lijkt eenvoudig, maar er komt wel degelijk een stukje vakmanschap bij kijken om het echt strak te maken.

Wij kunnen voor u stucen, behangen, glasvliesweefsel aanbrengen en natuurlijk het schilder- en/of spuitwerk verzorgen.

Glasvliesweefsel is een scheurbestendig basismateriaal en het is leverbaar in verschillende patronen. Nadat het glasvliesweefsel is aangebracht, wordt het afgewerkt met muurverf. Als de verf eenmaal droog is, is het glasvliesweefsel naadloos en zeer goed te reinigen.

Glasvliesweefsel wordt tegenwoordig ook steeds meer gebruikt in nieuwbouwwoningen, omdat vaak de muren van nieuwbouwwoningen nog ‘na werken’ waardoor er scheuren in de muren kunnen ontstaan. Door de elasticiteit van het glasvliesweefsel worden de scheuren niet zichtbaar door het schilderwerk of behang.

Overigens zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van sierlijsten en rozetten op wanden en plafonds.

Kleuradvies en -afwerking
Mocht u een bepaalde sfeer al in gedachten hebben voor één of meerdere ruimten, dan kunt u dat door ons laten realiseren in de vorm van de juiste wandafwerking.

Wij kunnen u deskundig kleuradvies geven, uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan u!

Door onze jarenlange ervaring met het afwerken van diverse type muren, kunt u er van op aan dat wij exact weten wat wij doen en uw wensen kunnen omzetten in het door u gewenste resultaat.

Prijs?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem dan nu contact met ons op. Wij stellen graag een offerte of advies voor u samen, waarin alle prijzen en activiteiten helder worden vermeld.

 

Vraag een offerte aan!

8 + 5 =